keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Tervetuloa Opesilta-projektin blogiin!

Tervetuloa tutustumaan Opesilta-projektin blogiin. Opesilta on Jyväskylän yliopiston tietotekniikan laitoksen koulutusteknologian maisteriohjelman koulutusteknologiaprojekti keväällä 2016.

Opesilta-projektin tavoitteena on rakentaa opettajien täydennyskoulutusmalli, joka koostuu erilaisista täydennyskoulutustavoista sekä täydennyskoulutussisällöistä. Mallia tullaan testaamaan kevään 2016 aikana.

Opesilta-projektissa työskentelee neljä opiskelijaa, Päivi, Emilia, Lauri ja Sisko. Heidän ohjaajanaan toimii yliopistonopettaja, FT Antti Ekonoja. Projektin tilaajana on Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunnan Urasilta-täydennyskoulutus.

Opesilta-projektin blogia kirjoittavat Päivi ja Sisko, jotka suorittavat projektin oheiskurssina Projektiviestintä IT-alalla -kurssia. Viestintä on keskeinen osa projektiopintojen oppimistavoitteita ja blogin kirjoittaminen hyvää harjoitusta viestinnästä. Myös muut projektiryhmäläiset, Emilia ja Lauri, tulevat vierailemaan blogissa tavalla tai toisella.

Projektin edetessä tähän blogiin tullaan kirjoittamaan muun muassa oppimiskokemuksista projektityöskentelyyn liittyen sekä erilaisista viestintätilanteista, niiden haasteista ja haasteiden voittamisesta. Blogin avulla pyrimme myös viestimään tilaajallemme projektin etenemisestä sekä työskentelystämme kokousten ja palaverien ulkopuolella.

Tervetuloa seuraamaan askeliamme Opesillalla!

-Sisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti